marți, 28 septembrie 2010

Site-urile surpriza!

Dupa cum am promis in articolul-ul anterior, a venit momentul sa va dezvalui site-urile de la pozitiile 9 si 11 din acest post.
Sper sa fie o surpeiza placuta pentru voi, caci pentru mine a fost :). E vorba de site-urile b-u-x si 10bux. De ce sunt mai speciale? Ei bine, pentru faptul ca daca vrei sa faci bani pe net, astfel de site-uri iti dau imboldul necesar de-a continua. Si asta pentru ca... poti aduna o suma maricica in timp mult mai scurt decat pe alte site-uri.

Concret, pe b-u-x fiecare zi de surf iti adauga in cont $0.49, iar pe 10bux $0.47. E ceva, nu? Fara refferals (read this) ! Comparativ cu $0.04-$0.08 cat ofera majoritatea celorlalte site-uri. Ce-i drept, ai de dat click pe 49, respectiv 47 de linkuri zilnic. Dar eu as zice ca merita! Oarecum normal, cashout-ul minim la aceste site-uri este mai mare decalt la altele: $5 pe b-u-x, respectiv $10 pe 10bux.

Eu mi-am deschis conturile in data de 19.09.2010 si in 9 zile de activitate (azi n-am surfat inca) am adunat $3.48 pe b-u-x si $3.11 pe 10bux. Asadar, daca totul merge conform planului, peste 4 zile voi trece de minimum cashout pe b-u-x si voi putea transfera banii in contul paypal. Asta daca nu voi avea surprize de genul celei descrise aici. Sper sa nu :)

Avand in vedere cele scrise mai sus, daca va ganditi sa incercati sa faceti bani pe net, aceste doua site-uri sunt un bun punct de pornire.

Spor si bani pe net!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.