vineri, 26 noiembrie 2010

O alta posibila sursa de venit

Urmeaza un articol primit pe email de la SirAdrian, unul dintre cei mai activi comentatori de pe acest blog. Pentru ca (deocamdata) nu am studiat acest domeniu (al pokerului online), voi posta aici articolul primit de la el si... va las pe voi sa decideti daca vrei sa incercati sau nu. Daca aveti intrebari va invit sa le scrieti la comentarii, cu siguranta SirAdrian va fi amabil si va va raspunde. Va urez succes!

Iata si articolul:
Eu am reusit sa scot 50$ la poker fara a face nici o depozitare la partypoker. Site-ul cu care tre sa lucrezi (pt validare/cerere) e bankrollmob.com. Ar trebui sa mai aiba oferta pentru partypoker si acum.
Iti faci un cont pe bankrollmob.com sus mijloc iti apar setarile,selectezi BankRolls Bifezi "No Deposit Bonus" si la site bifezi "poker" O sa iti apara cam 10 servere de poker care ofera bani fara depunere dar majoritatea dintre ele au la "banned Country" si Romania nu ofera bani reali doar "player points" " tournament points" si alea is bune la ceva, cu ele te poti inscrie la anumite turnee numite freerolls. Sunt 2 tipuri te turnee freerolls, unu dintre ele e cu inscriere gratuita, ai avantaju` ca ai sansa sa castigi bani chiar daca nu ai nici un leu/player point,dezavantajul ca sumele sunt mai mici si fiind cu inscriere gratuita se inscriu foarte multi playeri. Al doilea tip de freerolls sunt turneele unde
intrarea (buy in/re buy)se face cu player points, ai avantaju` ca acolo premiile de obicei sunt mai mari iar playeri mai putini inscrisi, unele servere de poker care nu dau bani gratis in Romania ofera player points,cu care poti lejer sa intri in turnee si de stii putin poker si te duce capu, sa le transformi in bani. Turnee gratuite(free rolls)sunt zilnic pe party poker de la 250$ la 50$. Player points mai poti face cand joci si castigi bani/sau turnee la fiecare dolar castigat castigi si player points cu care te poti inscrie la turnee sau daca ai puncte multe chiar cumpara real money.
In legatura cu banii primiti gratis,din toate serverele care ti se vor insira acolo ce ofera 100% Romaniei sunt serverele urmatoare:TiTan Poker , party poker , victor chandler. Dar... mereu se face update si uneori apar servere noi care ofera bani.
Eu o sa-ti scriu despre Party Poker , pentru ca acolo am primit pentru prima data bani.
In mobaccountul personal (bankrollmob.com) alegi PartyPoker(click INFO) Iti apare Free Poker Bankroll at Party Poker - $150 No Deposit Bonus. Dai pe request si urmezi pasii.
Iti faci un cont cu datele reale e indicat sa folosesti acelasi mail ca si pentru contu` de pe bankrollmob.com cand ai urmat toti pasii in chenarul de jos iti scrii numele de cont si Request Bonus. Din moment ce traim in Romania pentru a valida cererea, a demonstra ca esti major si pentru a opri omu sa-si faca Conturi multiple , vor fii 2 3 pasi mici de urmat(gratuiti) pana a finaliza cererea. Ori te va suna un robot sa-ti zica un "key" pe care tre sa-l introduci, ori v-a trebui sa trimiti o poza(print,scan,etc) cu Permis , buletin sau pasaport, datele importante de pe buletin cum ar fii cnp-ul poti sa le ascunzi sa nu se vada. Daca urmezi passi si totul e ok in aproximativ 24 de ore iti vor fii virati 50$ pe  contul tau partypoker cu care poti sa intri la mesele pe bani de poker.Pentru a primi inca 50 de dolari tre sa strangi o anumita suma de player points, cand ai ajuns la nr de puncte cerut de ei, mai primesti un bonus de 50$ si poti sa dai cashout la primi 50$ de dolari primiti.
Si din nou daca strangi un anumit nr de puncte mai primesti 50$. In total 150$ pe ochi frumosi de la partypoker. La primi 50$ primiti de la ei nu poti sa dai cash out,logic.. Ai in jur de 2 luni sa activezi primu bonus si apoi iar 2 luni pentru al doilea bonus. Chiar daca expira cele 60 de zile si nu apuci sa deblochezi urmatorul bonus, primi 50$ primiti in cont vor fii ai tai, cu care poti sa joci la mesele pe bani sa castigi mai mult si pe langa sa faci party points cu care cumperi bani reali sau intrarea in turneele cu sume de bani mai maricele decat cele cu intrarea free. Nu e usor sa strangi punctele necesare pentru cashout si deblocarea bonusului urmator dar daca tii cont ca e gratis(nu pierzi nimic)daca investesti creier si timp poti sa ajungi sa scoti niste sume frumusele. Sunt mese de la 01/02 centi smal blind/big blind la 300/600 dolari smal blind big bland . Daca stii sa-ti administrezi bankrollul si sa joci poti ajunge sa castigi sume considerabile lunar, e allegerea ta de vrei sa incepi gratis/de la mesele cu intrare mica sau pe langa banii din bonus sa mai investesti si sa incepi de la mese cu o intrare mai mare . Daca esti incepator iti recomand sa incepi cu cei 50$ bonus la mesele cu intrare mai mica pana te prinzi , si apoi sa faci chiar o investitie.
Multumesc, SirAdrian!

Spor si bani pe net!

2 comentarii:

  1. Eh... pokerul e altceva, aici chiar se poate castiga ceva (fata de bux unde nu prea ai sanse reale) dar e foarte riscant. E un joc de noroc.

    PS: Am aici un mic articol despre risk vs. jocuri de noroc.

    http://blog.radupopescu.ro/2010/11/15/be-bold

    RăspundețiȘtergere
  2. @rhadoo: o fi, dar pentru ca nu sunt foarte familiar cu subiectul... ma abtin sa comentez. ce-i drept, stiu 2-3 oameni care spun ca au facut ceva banuti din pokerul online. poate intr-o zi o sa abordez mai detaliat si acest subiect. dar... get ready, ca in curand voi face primul cashout pe onbux :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.